We sturen gerecyclede geschenken naar ziekenhuizen en scholen - we willen dat ze een tweede leven krijgen

Waarom ontvangen ziekenhuizen en scholen een pakket van INSPIO?

Soms gebeurt het dat onze klanten hun bestelde gepersonaliseerde producten niet ophalen, en ze worden aan ons geretourneerd. We willen deze decoraties echter niet weggooien, dus geven we ze een nieuw leven. Hoe? We drukken nieuwe kindermotieven op de geretourneerde decoraties en sturen ze naar verschillende instellingen – kinderziekenhuizen, kleuterscholen, scholen of kindertehuizen in verschillende landen.



WILT U WETEN WAAR DE GERECYCLEDE INSPIO-DECORATIES HEEN ZIJN?

Hier zullen we onthullen waar we onze producten naartoe hebben gestuurd. We zijn dankbaar voor elke gelegenheid omdat gerecyclede INSPIO-decoraties opnieuw worden gebruikt en opnieuw vreugde brengen. Wil je dat we de opgeknapte muurdecoraties naar een specifieke instelling sturen? Stuur ons uw suggestie rechtstreeks naar ons e-mailadres, inclusief het adres en de contactgegevens van de vertegenwoordiger van de instelling.


In de loop der jaren is de stijl van INSPIO-decoraties veranderd. We blijven streven naar het ontwerpen van producten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch nut en toegevoegde waarde hebben.

We zijn verheugd dat onze decoraties de muren van ziekenhuizen en scholen sieren, en we geloven dat ze vreugde brengen aan alle kinderen.



Delen